Tervetuloa Silmänkantoon!!

Sijoitu Silmänkantoon! Alueen sijainti ja saavutettavuus, puhtaan veden saatavuus ja riittävyys vaikkapa elintarviketeollisuuden tarpeisiin, alueen ja seudun kumppanuusverkostot, työvoiman saatavuus, oppilaitosyhteistyö, esirakennetut ja rakentamisvalmiit suuret tontit jne. ovat kaikki yksittäisiä tekijöitä jotka ovat uutta sijaintipaikkaa etsivälle yritykselle tärkeitä. Silmänkannossa saat nämä kaikki yhdessä paketissa! Ota yhteyttä!!

Silmänkanto kiinnostaa & Hyvää kesää!

Elinkeinoelämän edustajat pitävät poikkeuksetta Silmänkantoa sijainniltaan erinomaisena ja alueen esirakentamista yritysten näkökulmasta hyvänä ja yrityksen päätöksentekoa nopeuttavana asiana. Yritykselle uuden sijaintipaikan tai uuden yksikön perustaminen on kuitenkin suuri ja aikaavievä kokonaisuus, usein prosessi saattaa kestää useita vuosia.  Yritysalueet, kuten eivät muutkaan investoinnit ala välttämättä heti valmistuttuaan tuottamaan tai rakentumaan. Niiden on suunniteltu tuottavan kunnalle ja kuntalaisille hyvää vuosien ja vuosikymmenten ajan.

Alue kiinnostaa yrityksiä: neuvotteluja on meneillään, niitä on käyty aiemmin ja käydään jatkossa. Pari aika pitkälle edennyttä neuvottelua on päättynyt tuloksettomina, mutta toivottavasti meneillään olevista yhteyksistä ainakin joku johtaa kauppaan ja alueen rakentuminen käynnistyy lähiaikoina…

Silmänkanto ja Lopen kunta toivottavat kaikille erinomaisen hyvää kesää!

Alue on rakentamisvalmis!

Silmänkannon yritysalueen sisäinen kunnallistekniikka on valmistunut ja alue on nyt valmis käyttööontettavaksi. Tervetuloa menestymään, varaa tontti!

Risteysalue valmis!

Risteysalueen rakentaminen on valmistunut ja liikenne sujuu taas normaalisti. Silmänkannon risteyksen kohdalla nopeusrajoitus on 70 km/h.

Alueen sisäisen kunnallistekniikan rakentaminen on sekin loppusuoralla. Valmista on lähiviikkoina.

Risteysalueen päällystyöt käynnissä

Silmänkannon työpaikka-alueen risteysalueen rakentaminen on edennyt asfaltointivaiheeseen. Lemminkäinen Infra Oy tekee päällystystyöt säiden salliessa valmiiksi tämän viikon (viikko 29) aikana. Myös kt 54 päällystetään Silmänkannon kohdalta. Asfaltointi haittaa liikennettä jonkun verran.

Vaikutuksia liikenteeseen kt 54:llä

Silmänkannon alueen kunnallistekniikan ja risteysalueen rakentaminen vaikuttaa nopeusrajoitukseen kantatiellä Silmänkannon kohdalla. Liikenneturvallisuussyistä nopeusrajoitus on alennettu 50 km/h, toistaiseksi rajoitus on voimassa työaikaina.

Risteysalueen rakentaminen on alkanut

Risteysalueen rakentaminen on alkanut, ensimmäisinä näkyvinä toimenpiteinä suoritetaan puuston raivausta, maaleikkauksia sekä vesi- ja viemäritöitä. Työ etenee vaiheittain siten, että viimeistelytöihin päästään elokuussa.

Silmänkannon risteysalueen rakentaminen

Lopen kunnan tekninen lautakunta sai yhdeksän tarjousta Silmänkannon risteysalueen rakentamisesta. Edullisimman tarjouksen jättänyt Destia Oy toteuttaa risteysalueen rakentamisen. Rakentamisen aikataulu täsmentyy lähiaikoina. Tiedotamme näillä sivuilla kun työt alkavat. Lisätietoja: Destia Oy, Asko Markoff, 0400 207 211 tai asko.markoff(at)destia.fi